|
|||||||
| Anketimiz: Referandum Paketine Ne Oy Kullanacaksınız? | |||
| Evet |
|
709 | 47,74% |
| Hayır |
|
716 | 48,22% |
| Oy Kullanmayacağım |
|
60 | 4,04% |
| Katılımcı sayısı: 1485. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#121 |
|
yeni üye
|
Ülkede insanlarımızn kanından rant elde edenlerin bitmesi için EVET diyeceğim...
|
|
|
|
|
|
#122 | |||||||||
|
yeni üye
Last Online: 3 Gün önce 06:22
Kullanıcı No: 5021
Konuları: 1
Uydu_Cihazı: DM500S
Tuttuğu_Takım: FB
Gsm Operatörü: TURKCELL >
Referans: 1
: 0 For This Post 0 Toplam |
darbelere, elitlerin yönetimine hayır. demokrat bir Türkiye için EVET.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#123 |
|
yeni üye
Last Online: bir Hafta önce 12:08
|
darbelerden ve yargıc devleti zihniyetinden kurtulmak için EVET
|
|
|
|
|
|
#124 | |||||||||
|
Dreambox Üyesi
![]() Last Online: Bir saat önce 04:19
Kullanıcı No: 90
Konuları: 202
>
Referans: 1
: 0 For This Post 3 Toplam |
Sadece evet hayır.Propoganda yasak@Vestham
o zaman EVET Konu bobilim tarafından (4 Hafta önce Saat 11:31 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#125 | |||||||||
|
yeni üye
Last Online: bir Hafta önce 07:43
Kullanıcı No: 12647
Konuları: 0
Uydu_Cihazı: Dreambox
Tuttuğu_Takım: fenerbahce
Gsm Operatörü: turkcell >
Referans: 0
akp anayasa'sina “hayir”
Sadece evet hayır.Propoganda yapılması yasak @Vestham Konu vestham tarafından (02-08-10 Saat 10:15 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#126 | |||||||||
|
yeni üye
Last Online: 4 Hafta önce 12:10
Kullanıcı No: 15662
Uydu_Cihazı: sunny
Tuttuğu_Takım: beşiktaş
Gsm Operatörü: turkcell >
a partisi b partisi c partisi olsun hangi parti olursa olsun hiç birini savunmuyorum bu güne kadar gelmiş geçmiş hangi parti türkiye ne kazandırdı bunu gerçekten sormak lazım akp iktidarda olması vatandaşa ne kazandırdı inanın hiç kimse bunu bilemez hiç bişey kazandırmadı şimdi hayatın gerçeklerini söyleyelim zengin dahada zenginleşti fakir dahada fakirleşti bundan 7-8 sene öncesine gidilgiğinde ben çok mutluydum çünkü işçi hakkını alabilyordu ezilmiyordu şimdi ise inanırmısın çalıştığım iş yerinde 6 senedir asgari ücret alıyorum ney miş efendime söliyim altı senedir ve öncesinde kriz varmış devam ediyormuş neymiş efendim işçiden bir dünya vergi kesiliyormuş işveren zor durumda kalıyormuş ben vergimi vermeye mecburum ama çok vergi vermeye mecbur değilmişim efendim çok komik iş te hayatın acı gerçeği sizler kalkmış diyorsunki evet neye evet yazık bu insanlarımıza bu sorunları hangi parti çözmüş ak parti dahil öncede türkiyede işsizlik vardı terörde vardı bu şehitlerimiz hakkını ne ak parti verebilir nede bir başkası ama akp iktidarda olduğu sürece dahada şehitlerimiz artmaya başladı inanırmısın evetde desem hayır desem çünkü hep aynı yerde olacağız zengin yine zengin fakir yine fakir ben bu gune kadar bişey kazanmamışımki evet diyeyim inanırmısın hep gerilere gidiyoruz kim çözecek bu sorunları hani haklarımız sizler bir bakında insanlarının çalışma ortamına ondan kara verin evet mi diye işte efendim akp iyi çalışıyor yol yapıyor tünel yapıyor hızlı tren getiriyor bilmem neler yapıyor herşeyi iyi yapıyor iyi gözüyor kardeşim sen bu iktidardaysan bunlar senin görevin şimdi sizler diyeceksinizki akp eleştiriyosun yoo eleştirmiyim bizim yasadıkları mızı görseler onların bile içlerinden evet demek gelmez gerçekleri söylemek acıdır mademki bir hayır borcumuz varsa hayır diyelim bundada bir hayır vardır elbet saygılar
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#127 | |||||||||
|
yeni üye
Last Online: 3 Hafta önce 03:18
Kullanıcı No: 13013
Uydu_Cihazı: dreambox
Tuttuğu_Takım: karşıyaka
Gsm Operatörü: avea >
Bir 12 eylül mağduru olarak ölümüne EVET hayır diyenlerin tuzu kuru particilik oynuyorlar ben ABİMİ kaybettim gencecik yaşında ve suçu neydi biliyormusunuz ?
Evimizin duvarına solcu diye tabir edilen(....)ler yazı yazıyorlarmış yengemde çıkıp ayıp demiş yaptığınız gidin buradan yengeme küfretmişler o sırada abim gelmiş duyunca olayı girmişler birbirlerine o sırada yoldan geçen jandarmalar sen sağcısın sen solcusun diyerek almış hepsini içeriye abim aylarca derdini anlatmış ama takan olmamış masum olduğunu kimseye inandıramamış ozamanlar astığım astık mahkemeleri abime idam cezası vermişler sen sağcısın diyerek şimdi damarlarında 1 damla türk kanı olupta HAYIR diyenleri allaha havale ediyorum..! |
|||||||||
|
|
|
|
|
#128 | |||||||||
|
MeraklıÜye
![]() Last Online: 20 Saat önce 08:38
Kullanıcı No: 625
Konuları: 19
>
akp düşmanlığı bu adamın gözünü o kadar döndürmüş ve karartmış ki, her kanalda hayır propogandası yapıyor.
şu yazıyı okuduktan sonra referamduma hayır diyecek müslümanın, ülkücünün ve milliyetcinin vicdanından şüphe duyarım. bu oylama evet hayırın ötesinde millet düşmanı cuntacıların ve işkencecilerin cezalandırılması veya aklanmasıdır. Konu vestham tarafından (02-08-10 Saat 10:17 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#129 | |||||||||
|
Süper Moderatör
![]() Last Online: 15 Saat önce 02:26
Kullanıcı No: 665
Konuları: 398
Uydu_Cihazı: Avermedia
Tuttuğu_Takım: Galatasaray
Gsm Operatörü: Avea-Vadafone >
Referans: 3
: 0 For This Post 186 Toplam |
Yorumlarımızı karşılıklı atışma şeklinde yapmayalım.Sadece evet hayır yönünde oylarımızı kullanalım.Kurallara uyamayanların mesajları silenerek banlanacaklardır.
|
|
|
|
#130 | |||||||||
|
yeni üye
Last Online: 3 Hafta önce 12:15
Kullanıcı No: 5083
Uydu_Cihazı: dreambox 800
Tuttuğu_Takım: BJK
Gsm Operatörü: Avea >
Bir kaç faşisten kurtulmak için koca cumhüriyeti elden çıkarmamak adına hayır tabiki.Hangi demokrasiden bahsediyorsunuz ya güldürmeyin adamı.Cemaat ve tarikatlara secde edenlermi demokrasi getirecek ülkemize.Siz evete devam edin bir daha gelirlerse zaten evet mi hayırmı diye artık sorulmayacak.
|
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|